Maak GRATIS je profiel aan & begin vandaag nog te daten!

Registreer met Facebook
OF
Start!
Ben je al lid? Inloggen

Andere WeMatch gezichten

Fikile1

32

Kortrijk, West-Vlaanderen

Ik ben iemand die het moeilijk vind zichzelf te beschrijven in een digitaal kadertje, in een maximaal aantal karakters en leestekens. Ik lach, bewonder, groei en bloei en vraag...

Knossel

55

Sint-Niklaas, Oost-Vlaanderen

Ben een optimistische; zich jong voelende vijftiger op zoek naar trouwe partner . Sarcastisch gevoel voor humor Heel zorgzaam en hondstrouw Doe graag spontane , ongeplande dingen

Lajolla

47

Leuven, Vlaams-Brabant

Ben een verantwoordelijke toffe persoon. Zeer actief en wil voor een nieuwe relatie gaan waarbij partner centraal staat. Wil er vol voo gaan.

Juniorc

59

Antwerpen, Antwerpen

Ben een levendigen humoristisch man. Zeer verzorgd, nieuwsgierig, vele interesses, open, modern, respectvol en veel levenservaring. Niet saai en passioneel.

November007

38

Antwerpen, Antwerpen

Ik ben een LOTR fan die ook graag sport. Veel van mijn vrije tijd gaat naar ultralopen. Nieuwsgierigheid drijft mij. Het waarom interesseert me meer dan het wat. Ik hou van...

Minotaura

49

Leuven, Vlaams-Brabant

Ik ben een sportieve dame met mijn twee voeten op de grond en in het leven. WIl graag mijn vrije tijd op een aangename manier doorbrengen. Het vlammetje aanwakkeren en laten...

Over WeMatch

WeMatch is de kwalitatieve datingsite waar je een partner kan vinden voor een vaste relatie - en dit binnen de veilige omgeving van je vertrouwde nieuwssite.

Je kunt kiezen uit duizenden interessante leden die hetzelfde zoeken als jij. Iedere dag komen er nieuwe leden bij. Alle nieuwe profielen worden doorgelicht: in onze site staat de authenticiteit voorop!

Ons geavanceerde matching-systeem stelt je in staat om snel en makkelijk in te zoomen op de mensen die het beste bij jou passen, zodat je alle mogelijkheden hebt om een partner vinden die op dezelfde golflengte zit als jij!

Jouw middelen om je perfecte Match te vinden

Ontdek tot 1000 Matches met ons intelligent tweeweg-matching systeem.
Vind iemand speciaal met n van onze zoekopties en voeg leden die jij leuk vindt toe aan je Favorieten.
Neem op je eigen ritme contact op met andere leden via ons eenvoudig en privaat ledenplatform.
Ontdek in een oogopslag wat je gemeen hebt met andere leden.
Jij hebt de touwtjes in handen - blokkeer leden die niet aan je vereisten voldoen of maak melding van ongepast gedrag.

Eenvoudig zoeken

tot

Succesverhalen!

You must congratulate me on meeting my better half. Adding my photo to my profile increased my chances. We are so in love and he spoils me rotten I am living my dream. Thanks a lot to this site. I wish everybody using the site could find their perfect match.

Lindiwe, 2015-08-07

I found my perfect match on this site and we will be getting married later this year !!!! Thank you !!!!

Tina, 2015-05-05

Op 2 maart 2013 heb ik haar ontmoet, waarvoor dank aan WeMatch. Het klikte direct en we zijn elkaar blijven zien. Ondertussen hebben wij een pracht van een relatie. Thumbs up voor WeMatch !!! Zeker weten!

Jean, 2015-05-11