Foto's toevoegen - Gedetailleerde Help

Door een foto aan je profiel toe te voegen zal het aantal reacties dat je krijgt opmerkelijk stijgen. Onderstaande informatie zal jou helpen om het beste resultaat te verkrijgen.


Criteria voor het toevoegen van foto's

Je foto kiezen

Privé foto's

Je foto's aanpassen

Criteria voor het toevoegen van foto's

 • Je kunt foto's toevoegen in de volgende formaten: JPG, JPEG, GIF, PNG, BMP, TIFF of PCX.
 • De bestandsgrootte van je foto mag niet meer dan dan 4 MB. Er zijn geen beperkingen mbt de afmetingen van de foto die je toevoegt. Wij zullen de afmetingen van de foto automatisch aanpassen indien deze te groot mocht zijn, maar het is voor ons echter niet mogelijk om hem uit te rekken als hij te klein mocht zijn.
 • Je kan maximaal 10 foto's toevoegen.
 • Om een foto toe te voegen ga je naar het 'Nieuwe foto toevoegen' deel van de Foto's pagina van je Profiel en daar klik je op 'Bladeren...'; dan zoek je de foto op je computer en je selecteert hem met 'Openen'. Klik dan op 'Voeg toe' (of 'Upload') en klaar is kees!
 • Alle foto's dienen eerst door ons support team goedgekeurd te worden vooraleer zij voor de andere leden zichtbaar zijn. Foto's worden meestal goedgekeurd tegen de volgende werkdag, maar op dagen van veel toevoegingen kanhet evenueel iets langer duren.
 • Je 'hoofdfoto' is de foto die de anderen zullen zien wanneer zij je profiel bekijken. Dit dient een recente foto te zijn waarop je hoofd en schouders duidelijk te zien zijn. Het dient een vooraanzicht te zijn, geen profiel. Foto's waarop je gezicht opzettelijk onduidelijk gemaakt is of verdonkerd is zullen niet goedgekeurd worden voor gebruik als hoofdfoto.
 • Wanneer je foto's toevoegd die wij te geriskeerd vinden dan zullen deze uitsluitend goedgekeurd worden voor gebruik als privé foto.
 • Indien je herhaaldelijk foto's toevoegt die niet aan onze criteria (zie hieronder) voldoen dan bestaat de kans dat je verder geen foto's meer zal mogen toevoegen.
 • Indien je herhaaldelijk dezelfde foto steeds opnieuw toevoegt dan zal dit beschouwd worden als een poging om opnieuw in de Gallery te komen en zo je populariteit te verhogen en dan zal je profiel voor altijd uitgesloten worden uit de Gallery en uit de lijst van de Populaire profielen.

Criteria voor het uitkiezen van je foto's

DOEN

 • Gebruik een foto met een GLIMLACH! Een vriendelijk gezicht trekt veel meer aandacht.
 • Je hoofdfoto moet een duidelijke, recente afbeelding zijn van jouw hoofd en schouders in vooraanzicht.
 • Voeg foto's toe die verschillende aspecten van je leven laten zien.
 • Zorg ervoor dat de foto in de juiste richting staat.
 • Een foto is 1000 woorden waard: gebruik daarom foto's die jou van je beste kant laten zien!

NIET DOEN

 • Foto's die alleen kinderen, huisdieren of objecten tonen worden niet goedgekeurd.
 • Foto's van beroemdheden, stripfiguren of auteursrechtelijk beschermde afbeeldingen zullen verworpen worden.
 • Foto's met persoonlijke contactgegevens zijn niet toegelaten.
 • Foto's die te klein zijn of van ondermaatse kwaliteit (te donker, overbelicht, te wazig enz.) kunnen geweigerd worden.
 • Sexueel expliciet, obsceen of ander mogelijk aanstootgevend materiaal zal verwijderd worden.

Privé foto's

Privé-foto's zijn niet voor iedereen zichtbaar. Je kan ze instellen zodat ze alleen zichtbaar zijn voor jouw Favorieten of je kan leden 'uitnodigen' om je foto's te bekijken. Enkel leden die een lopend abonnement hebben kunnen jouw privé-foto's bekijken.

Het werkt als volgt:

 • Gebruik de instelling "Voor iedereen zichtbaar" voor de foto's waarvan je wenst dat iedereen ze kan zien.
 • Gebruik de instelling "Alleen zichtbaar voor mijn Favorieten" voor de foto's waarvan je wenst dat alleen je Favorieten ze kunnen zien.
 • Gebruik de instelling 'Alleen zichtbaar op uitnodiging' voor de foto's waarvan je wenst dat alleen de door jou bepaalde personen ze kunnen zien.
 • Kies de instelling 'Deze foto voor iedereen verbergen' indien je wenst dat een bepaalde foto door niemand zal kunnen gezien worden.

Je kunt een ander lid uitnodigen om je foto's te zien die alleen op uitnodiging zichtbaar zijn, door in dat profiel te klikken op 'Hem/haar uitnodigen om mijn privé foto album te zien".

Belangrijk: WeMatch kan noch de geschiktheid van privé foto's van een bepaald lid garanderen, noch in discussie hierover treden. WeMatch zal klachten over privé foto's alleen onderzoeken indien er geclaimd wordt dat de foto's illegaal zijn of dat zij voor illegale doeleinden worden gebruikt.

Jij alleen bent verantwoordelijk voor de mate van communicatie en interactie die je wenst te hebben met andere leden. Wanneer je wordt uitgenodigd om iemands privé foto's te bekijken maar je bent ongerust over de aard van de foto's, dan is het beter om ze niet te bekijken en om eerst via directe communicatie met de betreffende persoon de verzekering te krijgen dat je de foto's niet schokkend of beledigend zal vinden.

Je foto's aanpassen

Kunnen de anderen je duidelijk zien?

Verzeker je ervan dat je duidelijk zichtbaar bent en dat je jezelf van je beste kant laat zien. Een kleine foto waarop je goed te zien bent is beter dan een grote foto met weinig detail. Opdat een foto zou goedgekeurd worden als hoofdfoto dienen hierop je hoofd en je schouders duidelijk te zien zijn.

Kies een duidelijke foto die je van je beste kant laat zien. vs Zorg ervoor dat op de foto die je voor je hoofdfoto wenst te gebruiken, je hoofd en schouders duidelijk in vooraanzicht te zien zijn, anders wordt de foto misschien niet goed gekeurd.

Dien je een zeer kleine foto te vergroten?

Opgepast - the kwaliteit van de foto kan sterk verminderen waardoor hij niet duidelijk zal zijn voor andere leden of misschien zelfs niet goedgekeurd zal worden door ons support team.

Wanneer je een kleine foto vergroot dan kan de kwaliteit sterk verslechteren.

Staan er op je foto ook andere mensen?

Gebruik liefst foto's waar je alleen op staat, zo wordt je niet verward met de anderen op de foto.

Het is het beste dat je foto's gebruikt waar jij alleen op staat.

Heb je een foto waar je zelf goed opstaat maar waarop ook ongewenste andere personen of zaken te zien zijn?

Probeer de foto zo te snijden dat jij de hoofdrolspeler op de foto bent en de oninteressante delen worden weggesneden. Gebruik hiervoor een programma dat dient om foto's te bewerken.

Staan er overbodige mensen (het ex-vriendje?), voorwerpen of lege ruimte op de foto? ----> Probeer je foto zo te snijden dat er geen overbodige mensen, voorwerpen of lege ruimte op staan.

Staat je foto rechtop?

Zo niet, draai de foto alvorens hem op te laden.

Draai je foto zo dat hij rechtop staat.
Schrijf je gratis in