Wat is 'automatische verlenging'?

Wat is automatische verlenging?

Wij denken dat je je liever bezighoudt met het daten en niet met het in de gaten houden van de status van je abonnement. Daarom zal ons 'automatische verlenging' systeem ervoor zorgen dat je abonnement automatisch verlengd zal worden wanneer het op het punt staat om af te lopen. Dit betekent dat:

  • Je slecht ťťn makkelijke online transactie dient te doen.
  • Je kunt genieten van ononderbroken toegang tot alle voordelen die je hebt als abonnee.
  • Het maandelijkse tarief van je abonnement onveranderd zal blijven zolang je abonnement duurt. Daardoor ben je dus beschermd tegen eventuele toekomstige prijsstijgingen.
  • Wij na afloop van de initiŽle duurtijd van je abonnement automatisch elke maand hetzelfde effectieve maandbedrag zullen afboeken van je rekening dat overeenkomt met het soort abonnement dat je oorspronkelijk gekozen had.

Indien je bv. een abonnement van 6 maanden zou nemen voor US$119.70, zal je abonnement na afloop van die eerste zes maanden steeds maandelijks automatisch worden vernieuwd tegen het tarief van slechts US$19.95 per maand: je bespaart dus 33% op het normale tarief voor 1 maand. Je blijft voor deze korting in aanmerking komen tot op het moment dat je je abonnement opzegt.

Uiteraard kan je, wanneer je jouw ideale partner gevonden hebt, je abonnement gemakkelijk opzeggen door te klikken op de relevante link op de Abonnement Status pagina. (Dit heeft geen invloed op alle voordelen waarvan je met je abonnement geniet en dit blijft zo tot je je abonnement opzegt)

Hoe werkt automatische verlenging bij promoties en kortingscodes?

Promotionele kortingen en kortingscodes zijn uitsluitend van toepassing op de initiŽle periode van het abonnement. Wanneer deze initiŽle periode eenmaal is afgelopen dan zal automatisch de normale maandelijkse abonnementsprijs worden aangerekend die hoort bij het soort abonnement dat je oorspronkelijke hebt gekozen.

Waar is automatische verlenging van toepassing?

Alleen leden die per credit card (online of per fax) of via PayPal betalen komen in aanmerking voor ons automatische verlengingssysteem. Cadeau-abonnementen of abonnementen die met een andere betaalwijze betaald zijn komen er dus niet voor in aanmerking.

Automatische verlenging annuleren

Je kan de automatische verlenging op ieder moment stopzetten. Gelieve er echter rekening mee te houden dat -als gevolg van de automatische planning bij onze betaalpartner- verlengingstransacties verwerkt kunnen worden 24 uur vůůr het verstrijken van je huidige abonnement. Als je dus de automatische verlenging wenst te annuleren, dan raden wij aan om dit minstens 48 uur voor het aflopen van je huidige abonnement te doen om er voor te zorgen dat de annulering tijdig verwerkt wordt.

Status en verwerking van betaling

Je kunt de status van je abonnement op elk gewenst moment bekijken. Hou er aub rekening mee dat je betalingen zullen verschijnen op het afschrift van je credit card of van je bank als een aankoop van "DatingBuzz", dat is de onderneming die verantwoordelijk is voor het runnen van deze site.

Terugbetalingen

Zoals beschreven in onze gebruiksvoorwaarden dient de mogelijkheid tot terugbetaling van abonnementsgelden op individuele wijze geval per geval beoordeeld te worden door het bedrijfsmanagement.

Schrijf je gratis in